hartsverlangens

Reading

Maak contact met je kern en bewandel je eigen weg!

  • Heb je behoeft aan helderheid over een bepaalde vraag, ervaring of thema in je leven?
  • Wil je jezelf eens vanuit een ander perspectief zien dan vanuit je hoofd?
  • Ben je geneigd om vanuit je hoofd te handelen en wil je meer contact maken met je gevoel, met je intuïtie?
  • Wil je je keuzes voor de verandering eens baseren op jouw innerlijk weten?
  • Heb je een verlangen of een doel en ervaar je dat er steeds iets tussen komt, waardoor je maar niet verder komt?
  • Wil je meer helderheid over wat je belemmert om meer ruimte te maken voor jezelf, op je werk of in relaties?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig en sta je open voor een nieuwe uitdaging in je leven?

 Dan is een reading misschien wel wat voor jou!

 

Wat is dat dan, een reading?

Een reading is een heel bijzondere ervaring. Ook voor mij als reader, ieder keer weer. Het is een heldere communicatie tussen jouw wezen/ziel/hogere zelf en dat van mij.
Jouw wezen/ziel is jouw essentie, jouw kern, jouw innerlijke bron en een reading gaat dus helemaal over jou.

Tijdens een reading ben ik als het ware een tolk/vertaler van hetgeen jouw wezen jou te zeggen heeft. In principe kan iedereen zelf contact maken met zijn of haar wezen/ziel. Maar de meesten van ons zijn dat verleerd, mede door het belang dat de maatschappij hecht aan intellect, aan kennis, in plaats van aan het zuivere weten van en communicatie met onze diepste kern.

Tijdens een reading lees ik jouw energie. De energie die iedereen in zich en om zich heen heeft.. Ik lees die energie in de vorm van beelden, gevoelens en woorden die naar voren komen. Ik vertel hardop wat jouw wezen op dat moment aan mij laat zien. Daarbij kan ik alleen maar lezen wat jij/jouw wezen aan mij wil laten zien. Dus wat jij bewust of onbewust niet wil dat ik zie, kan ik ook niet lezen.


Waarom zou je een reading willen?

Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Het geeft inzicht in waar je op dit moment staat in je leven, waarom je dingen doet zoals je ze doet, wat je verlangens zijn, wat je belemmert om je met jouw verlangens te verbinden, wat je nodig hebt om een belemmerend patroon te doorbreken en de stappen te zetten die je graag wil zetten.
Alle antwoorden op deze en soortgelijke vragen liggen in jezelf. Het enige wat ik tijdens een reading doe is de antwoorden voor jou verwoorden, op een manier waardoor ze in je bewustzijn kunnen komen. Zodat je deze informatie kunt gebruiken om andere keuzes te maken, oude ervaringen bewust een plek te geven, niet langer passende overtuigingen te doorzien, waardoor je die gemakkelijker los kunt laten.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Tijdens een reading zitten we tegenover elkaar. We bespreken wat je graag gelezen wilt hebben, waar je wilt dat ik naar kijk.
Meestal begin ik met een algemene roosreading. Dat is voor mij een hulpmiddel om jouw energie te lezen. Kort gezegd lees ik jouw energie in een metaforisch beeld van een roos/bloem die jouw wezen aan mij laat zien. In deze roosreading lees ik hoe je op de aarde staat (hoe je geworteld bent), wat je houding hier op aarde is en wat je nu aan het beleven bent (wat het proces is waar je nu in zit).
Dit geeft een eerste indruk, waarna ik verder ga met je vraag of het thema dat je gelezen wilt hebben.
Thema’s voor een reading kunnen bijvoorbeeld zijn: werk, relatie, gezondheid, geld, seksualiteit, man/vrouw-zijn of familie.

Healing

Na een reading sluit ik af met een  healing, zodat datgene wat is aangeraakt tijdens de reading een plek kan krijgen en jouw energie weer in balans kan komen voordat je weer naar huis gaat.

Een healing helpt je om de nieuwe opgedane informatie te laten zakken en om oude energie (oude informatie, oude ervaringen, oude ideeën) die je niet meer nodig hebt, los te laten. Hierdoor komt er ruimte om de nieuwe energie beter toe te kunnen laten, ruimte voor nieuwe ervaringen, voor dat wat NU bij je past.

Veel mensen ervaren tijdens en na de healing een gevoel van rust en ontspanning.

Een reading kost € 89,00 en duurt ongeveer 90 minuten.Lees meer over mijBekijk de prijslijst
Privacy Verklaring
PRIVACY VERKLARING  info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 - 6523DR Nijmegen Lees onze huisregels HUISREGELS