Over Mijzelf

Mijn naam is Laura Stronkhorst en ik ben het gezicht achter deze praktijk. Ik ben 53 jaar en woon in Nijmegen.

Al heel lang word ik gedreven door een onstilbare nieuwsgierigheid naar de essentie en de magie van het leven, naar mijn eigen essentie en die van anderen.
De aanleiding hiervan was een fikse burn-out rond mijn dertigste, waardoor ik met kracht op het pad van bewustwording terecht kwam. Met een schok besefte ik namelijk dat ik leed aan, wat ik destijds ervaarde als, een ’emotionele dwarslaesie’. Ik besefte dat in mijn hoofd woonde, omdat ik ooit, heel lang geleden, had besloten dat dat veiliger voor mij was dan voelen. En dat controle veiliger was dan overgave.

Door me steeds verder te openen naar mezelf en door stapje voor stapje de controle meer en meer te leren loslaten, heb ik hele andere, mooiere, kanten van mijzelf en van het leven ontdekt. Ik ben zachter geworden, krachtiger, helderder, opener en eerlijker. Ik verbind me gemakkelijker en dieper met mezelf en met anderen, ik geniet meer. Ik leef meer en meer afgestemd op mijn ziel en daardoor voel ik me vrijer.

En, eerlijk is eerlijk, soms ook even niet. Dan zwem ik tijdelijk weer rondjes op de bodem van een oude groef achter mijn eigen staart aan, tot ik me besef dat ik dit al ken en dat wat ik doe oud is en niet meer nodig. Dan glimlach ik even als een boer met kiespijn om al dat gedoe en zwem ik opgelucht weer naar boven naar het licht.

Door alle processen, die nog altijd doorgaan, door alle (liefdes)relaties die ik ben aangegaan, alle cursussen, trainingen, opleidingen die ik heb genoten, 

heb ik ontdekt dat het mijn missie en mijn passie is om anderen te ondersteunen bij hún bewustwordingsproces. En dat mijn hart vooral warmloopt voor het werken met vrouwen, omdat ik zelf een enorm proces in mijn vrouw-zijn heb doorlopen. Ik heb me langdurig moeten bevrijden van diepgewortelde schuld, schaamte, oordelen, onveiligheid, preutsheid en bevroren seksuele energie als gevolg van ongewenste seks, van maatschappelijke, religieuze en andere aangenomen plaatjes over hoe te zijn, hoe me te gedragen en hoe eruit te zien als vrouw. En nog altijd ben ik me op steeds diepere lagen aan het bevrijden van oude stukjes zelfgecreëerde gevangenschap, waardoor mijn buik, mijn bekken, mijn seksualiteit, mijn kracht steeds meer kunnen gaan stromen en ik me steeds dieper kan openen naar mezelf en naar mijn lief. Zowel in het dagelijks leven als in onze intimiteit.

Inmiddels heb ik vele vrouwen, op hun weg naar bewustwording ondersteund om contact te maken met hun hartverlangens, hun emoties, hun kwetsbaarheid, hun zelfwaardering, hun (vrouwen)kracht en hun intuïtie. Hen niet alleen aangemoedigd om daarnaar te luisteren, maar ook om daarnaar te handelen. En zichzelf van daaruit in de wereld te zetten. Waardoor ook zij meer passie, rust, tevredenheid, blijdschap en vertrouwen in zichzelf en hun kwaliteiten ervaren.

Met liefs,

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Verlang jij ook naar een dieper contact met jouw essentie? Wil jij ook een voller leven leiden, een leven dat afgestemd is op jouw ziel? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen welke ingang het beste bij jou past!

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.