Consult en Werkwijze

Mijn consulten gaan over bewustwording, over verbinding maken met jezelf, met jouw unieke vrouw-zijn en over innerlijke vrijheid. Tijdens een consult werk ik op meerdere bewustzijnslagen. Mijn manier van werken is intuïtief, en vanzelfsprekend afgestemd op jouw vraag en jouw essentie.

Tijdens het eerste Consult verkennen we samen wat jouw vraag of behoefte is en basis van de informatie die omhoog komt, mijn ervaring en mijn intuïtie, bepaal ik mijn werkwijze. Die is vanzelfsprekend altijd in afstemming met jouw essentie, jouw vraag en jouw verlangens.

Als coach help ik je om meer inzicht te krijgen in je huidige situatie, zodat je bewustere keuzes kunt maken en trouw leert zijn aan jezelf. Je ontdoet je van oude beknellende patronen en belemmerende overtuigingen en creëert meer ruimte voor jezelf.

Als reader maak ik contact met jouw kern, met wie je in wezen bent. Ik kijk naar wat de essentie van je huidige proces is, wat daarin blokkeert en wat je nodig hebt om jouw leven vorm te geven in lijn met jouw essentie en jouw verlangens. Zodat je meer richting en vervulling gaat ervaren in je leven

Als lichaamswerker (tevens wombhealer en borstweefselbehandelaar) help ik je om via je lichaam contact te maken met dat wat je had weggestopt en nog ligt opgeslagen in je cellen en je daarvan te bevrijden. Hierdoor kan het weer vrijer in jou gaan stromen.

 

Consult en Werkwijze

Wat het je op levert

Welke ingang we ook kiezen voor een sessie: doordat oude pijn en schaduwstukken de ruimte krijgen, vindt er tijdens een sessie automatisch heling plaats en ga je na afloop van iedere sessie meer geaard, meer verbonden met jezelf, lichter en met meer inzicht in je proces naar huis.

Soms geef ik je praktische oefeningen mee om jouw inzichten handen en voeten te geven in het dagelijkse leven. Inzichten en oefeningen kunnen zowel fijn als confronterend zijn.

Mijn kracht

Mijn werkwijze is vanuit zachtheid, kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid. Die vormen, tezamen met mijn helderwetendheid, mijn heldervoelendheid, mijn kracht én de veilige bedding voor alles wat in jou omhoog wil komen, door jou gezien en gevoeld wil worden.

Blijvende veranderingen

Na meerdere sessies heb je blijvend stappen gezet in jouw ontwikkeling en in jouw bewustzijnsniveau, naar een diepere verbinding met jezelf, met jouw essentie en naar meer innerlijke vrijheid.
Ik raad je dus aan om meerdere consulten te nemen, zodat we stap voor stap meer de diepte in kunnen gaan zodat er blijvend heling en groei kan plaatsvinden.

Tarief: 75 min. 99,00
Maak een afspraak of bel/mail me voor meer informatie.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.