Vrouw-Zijn

A strong woman is one who feels deeply and loves fiercely. Her tears flow as abundantly as her laughter. A strong woman is both soft and powerful, she is both practical and spiritual. A strong woman in her essence is a gift to the world.” (native American saying over Vrouw-Zijn).

Ontdek jouw Vrouw-Zijn

Dag mooie vrouw,

Laat ik je eens meenemen in wat ik bedoel met, wat ik voel bij het woord Vrouw-Zijn. 

Op dit moment zitten we midden in een transformatie van bewustzijn waar we allemaal door geraakt worden, of we nu willen of niet. Een transformatie die ruimte maakt voor een nieuwe ‘vorm’ van spiritualiteit, die imperfectie toestaat, niet-weten en twijfel toelaat, die niet alleen het licht, maar óók de duistere stukken in onszelf omarmt, het sensuele én de taboes daarop verenigt, die àl het menselijke in ons, en dus ook in jou, toelaat.

Spiritualiteit waarin het vrouwelijke én het mannelijke aspect in harmonie zijn met elkaar én in onszelf. Spiritualiteit van jezelf omarmen, precies zoals je nu bent, als vrouw, hoe je er ook uitziet, waar je ook vandaan komt. Omdat ons hart, jouw hart, geen oordeel kent (ook als jouw mind ze wèl heeft).

Het is mijn grote passie, mijn missie, om bij te dragen aan het vergroten van het hart- en bekkenbewustzijn bij vrouwen, omdat ik geloof dat daar de toegangspoort ligt tot onze (zelf)liefde, onze levensvreugde, onze passie en onze creativiteit.
Vanuit het contact met ons onvoorwaardelijke hart kunnen we liefdevol contact maken met onze emoties, gevoelens en schaduwzijden; kunnen we deze omarmen en transformeren in plaats van ze te ‘amputeren’. Zodat we uiteindelijk al onze vrouwelijke aspecten voluit kunnen en durven leven: schaduw & licht, vrij & verbonden, zacht & krachtig, liefdevol & sensueel.

Om die vrijheid en harmonie te kunnen belichamen is het heel hard nodig dat we inzien dat ons denken ons gevoel en onze intuïtie mag ondersteunen, in plaats van dat ons denken ons gevoel en ons diepere weten overruled, met bijvoorbeeld oordelen.

 

Pas dàn kunnen we als mens, als vrouw, leven vanuit onze diepste essentie, innerlijke vrijheid en passie.

De stap die wij vrouwen naar mijn gevoel daarvoor mogen maken, is, zoals gezegd, afreizen! Afreizen vanuit ons hoofd naar ons hun hart en van daaruit naar ons bekken: de plek waar, ònder alle pijn die we daar vrijwel allemaal (collectief) hebben opgelopen, onze innerlijke wijsheid, onze sensualiteit, onze creativiteit en innerlijke kracht geduldig op ons liggen te wachten. Rijp om geplukt te worden!Met andere woorden: we mogen leren om onze pure, rauwe emoties toe te laten en deze als wegwijzer te gebruiken, in plaats van dat we ze worden, en ons er slachtoffer van voelen.
En ja, eerlijk is eerlijk, het is soms een behoorlijke hobbelige rit. Maar als ik terugkijk naar mijn eigen proces hierin: het is alle moeite waard!

Vanuit dit perspectief is jouw pijn dan ook geen ‘fout’, maar een oproep van jouw ziel om thuis te komen bij jezelf en jezelf te helen. Vandaar uit is opgelopen verdriet dan ook geen vergissing, maar een duwtje van het ‘goddelijke’ die richting op. Van daaruit is zelfs jouw gevoel van onderwaardering dus van waarde!

Voelt jouw hart zich aangesproken door mijn woorden; wil je jezelf beter leren kennen, je hoofd te ruste laten, contact maken met de onvoorwaardelijke liefde van je hart, de rijkdom van jouw bekken, de potentie van jouw ziel? Met andere woorden: je onder-dompelen in jouw unieke Vrouw-Zijn?
Bel of mail me dan om een afspraak te maken. Of om samen te kijken welke insteek het beste zou aansluiten bij jouw wensen en verlangens.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten 💗

Verlang jij ook naar een dieper contact met jouw Vrouw-Zijn, essentie? Wil jij ook een voller leven leiden, een leven dat afgestemd is op jouw ziel? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen welke ingang het beste bij jou past!

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.