Reviews van Clienten

In de reviews hieronder kun je lezen over de ervaring van mijn klanten met de sessies de ik geef.

Annelies

Hoi Laura, 16 augustus ben ik voor het laatst bij jou geweest… Het heeft mij goed geholpen. Het gaat goed met mij. Ik ben nu 9 weken zwanger! 🎉 Gisteren onze echo gehad en tot nu toe gaat het goed. Ik wilde het je graag vertellen, omdat jij hier ook een bijdrage in hebt geleverd en bij deze mijn dank hiervoor! 🙏
Liefs 😘 Annelies

Anoniem

Morgen 7 weken als het goed is, maar het voelt allemaal nog super onwerkelijk. We hebben een kloppend hartje gezien, zijn nu 8 weken en 5 dagen. Gisteren de 13 weken echo gehad. Alles is helemaal goed met de kleine en het groeit al goed. Ook de nipt test was helemaal goed. 😘

Kelly

Ik ben heel blij dat ik bij Laura kwam na mijn miskraam. Ik had even heel erge wantrouwen naar mijn lijf (en waarom ik 6 maanden na mijn miskraam nog niet opnieuw zwanger was) en daar keek ik met Laura op een zachte, warme manier naar. Zo kwam ik er bij een sessie bij haar achter dat ik eigenlijk wel heel graag zwanger wilde worden, maar eigenlijk ook niet. Omdat ik vanuit mijn verleden nog steeds te bang was dingen in mijn lijf te voelen die ik niet kende. Toen ik dat besefte, was ik 2 maanden later zwanger. Voor mijn gevoel was het echt dat psychische stukje dat een zwangerschap tegenhield. Uiteindelijk voelt het alsof ik die maanden nodig had om meer van mezelf en mijn lijf te gaan houden. Ik heb het ondanks alles dus als heel fijn ervaren.
Groetjes, Kelly

Debby

Lieve Laura, Dank je wel! Fijn dat ik je heb leren kennen. Dank je wel dat je me weer in contact hebt laten komen met mijn zachte en kwetsbare kant. Het voelt goed. Je hebt een fijne ruimte, een prettige energie en hele fijne handen.
Groetjes, Debby

E

Heel liefdevol en respectvol! En mijn borsten voelen heel ‘vol’ aan na de borstweefselbehandeling
Liefs E

D

Lieve Laura
Ik vond de borstweefweefselbehandeling heel bijzonder. De strijkingen voelden erg fijn. Ik voelde me heel moe na de behandeling, maar ik heb een week ‘s nacht door geslapen zonder nachtmerries!
Ik voel me lichter doordat ik oud schuldgevoel heb losgelaten, dat lag opgeslagen in mijn borsten. Heel bijzonder.
Liefs D.

Y

Aan het begin van de eerste twee sessies merkte ik veel spanning om hoe dit zou gaan.
Dit omdat ik me niet een voelde met mijn lijf; het was iets wat buiten mezelf stond, niet van mij was.
Tijdens de behandelingen was die spanning zowel voor mij als voor jou voelbaar in mijn lijf. Wat ik als zeer fijn heb ervaren is dat je de rust bij me terug kon brengen, dat ik mezelf mocht zijn en dat de signalen die mijn lijf me gaf, ok waren en er gewoon mochten zijn, met alle emoties die daarbij hoorden.
Dat je liefdevol met mijn lijf omging (iets wat ik niet kende en dus nu mocht ervaren hoe fijn dat is), dat ik mijn grenzen bij je mocht aangeven (hoe spannend ook) en dat je daar respect voor had en me daardoor vertrouwen gaf en ik me meer op mijn gemak ging voelen in mijn eigen lijf.
Na de sessies was de uitwerking thuis ook nog voelbaar.
De laatste sessie voelde zeer prettig en licht (vooral de warmte die ik voelde stromen vond ik erg bijzonder) en ik voelde me ontspannen, kon me meer richten op mijn lijf, beseffen dat het van mij is en dat er liefdevol mee om gegaan mag worden. Het lichte en fijne gevoel bleef in mijn lijf en dat voelde heel fijn.
Bedanken wil ik je dan ook voor dit proces waarin je me op een fijne manier begeleid en ondersteund hebt, waarin ik tijdens de sessies, maar ook daarna, de uitwerking ervan heb mogen ervaren in mijn lijf. Dat je me meegegeven hebt dat alles wat er is of gebeurt ok is, omdat het van mij is, waardoor ik nu met meer liefde naar mezelf kan kijken.

B

Ik kwam ooit voor een gezichtsbehandeling bij Laura, maar inmiddels ben ik vaste klant. voor readings en lichaamswerk. Het heeft me zoveel gebracht en mijn leven echt verrijkt. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan.
Laura heeft me leren omgaan met angsten en spanningen die ik in me had. En me geholpen grote te stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Van mij is ze voorlopig nog niet af! Ik raad het iedereen aan zichzelf een moment met haar cadeau te doen.

Anoniem

Lieve Laura, even een berichtje vanuit Italië: vorige week woensdag ben ik bij de gynaecoloog geweest waar we hebben besloten om te starten met hormonen en een iui behandeling. Toen de gynaecoloog onderzoek deed viel haar op dat mijn baarmoederslijmvlies dik was. Na dit bezoek heb ik thuis een zwangerschapstest gedaan en die was positief!!!
Vandaag ben ik vijf weken zwanger!

Het is dus nog ontzettend pril en er kan van alles nog misgaan, maar op dit moment leef ik op een roze wolk en ga ik met een positief gevoel de zwangerschap in. Mocht het fout gaan dan weet ik ook dat ik in ieder geval wel zwanger kan worden!
Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw hulp. De wombhealing van de avond voor de eisprong, de olie op mijn navel en al jouw andere tips hebben geholpen!
Ik heb de ontmoetingen met jou als heel bijzonder ervaren. Het voelde tijdens en na onze ontmoetingen even wat minder eenzaam en ook heel kwetsbaar, wat fijn was!
Ook heb ik door jou veel meer contact met mijn lichaam gekregen. Praten tegen en knipogen naar mijn baarmoeder helpt blijkbaar! ;). En nu ik voel mij ook trots! Wat er ook gaat gebeuren! Ik hoop dat je niet te vroeg met pensioen gaat, want ik kom de volgende keer als wij proberen zwanger te worden graag bij jou terug!
Liefs

Diana

Mijn verlangen was om onbelemmerd te kunnen genieten van intimiteit en om mijn vrouwelijke kracht te voelen.
Ik zag mijn baarmoeder altijd als een functioneel orgaan; het was nooit in me opgekomen dat ik contact zou kunnen maken met mijn baarmoeder. Ik ben me door de sessies bewust geworden van hoe bijzonder mijn baarmoeder eigenlijk voor mij is, dat daar mijn gevoel van vrouw-zijn en vrouwenkracht zit.
Het heeft me ook een milder en respectvoller gevoel over mijn lichaam en mijn vrouw-zijn gegeven.
Het contact maken met mijn baarmoeder heb ik als heel bijzonder ervaren. Om de grootte, de zachte, maar toch ook massieve omvang en de ligging van mijn baarmoeder daadwerkelijk te kunnen voelen. Maar naarmate ik de aanraking van dat gebied steeds minder spannend vond, kon ik ook beter aanwezig blijven bij het voelen van mijn baarmoeder. Meer vertrouwen in mijn vrouwelijke kracht en mezelf meer accepteren als vrouw heb ik naar mijn gevoel zeker bereikt. Heel erg bedankt Laura!

Roberta

Je aanraking is heel écht. Het voelt als een ontmoeting en daardoor voel ik me erkend.

Henny

Je hebt me laten zien wie ik echt ben.

Anoniem

De coaching door Laura heeft me zeer waardevolle inzichten gegeven over mezelf en mijn verhouding tot anderen. Ik ben mij veel meer dan voorheen bewust waar ik naar streef in het leven en van mijn eigen rol daarin. Laura weet patronen en verbanden te bloot te leggen en heeft me in staat gesteld om dichter bij de ‘kern van mijn zijn’ te komen.
Zij doet dat met aandacht en rust en zonder daarbij de alledaagse werkelijkheid uit het oog te verliezen.
Doordat de coaching ook eigen inzet vereist, herken ik situaties sneller en is het resultaat dat ik bijna iedere dag wel herinnerd word aan mijn verworven inzichten.

Laura

Laura heeft me geholpen om tot de kern te komen. Wat vind ik belangrijk in dit leven? Leven vanuit liefde. Vervolgens hebben we gekeken naar hoe ik handel. Komt dat overeen met wat ik belangrijk vind? Nee helaas, ik handelde veel vanuit angsten. Wat zijn mijn patronen? En wat heb ik nodig om te veranderen? We hebben het samen onderzocht. Warm en vertrouwenwekkend, rake vragen, de broodnodige spiegel en nuttige oefeningen. Laura deed het niet voor me, maar hielp me bij het vinden van inzicht. De eerste stap om mijn gedrag te veranderen. Vele goede stappen gezet en nog steeds bezig. Daarbij maak ik erg dankbaar gebruik van de tools die Laura me heeft gegeven. Dit gun ik iedereen.

Ally

Je bent zo vol mededogen in je behandelingen, in je manier van Zijn, dat dat maakt dat ikzelf ook met mededogen naar mezelf kan kijken.

Verlang jij ook naar een dieper contact met jouw essentie? Wil jij ook een voller leven leiden, een leven dat afgestemd is op jouw ziel? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen welke ingang het beste bij jou past!

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.