Consult en Werkwijze

Essentie Coaching

Essentie Coaching gaat over bewustwording, het ervaren van een werkelijke verbinding met jezelf, en daardoor ook met anderen, over innerlijke vrijheid en zelfrealisatie. 

Wat is Essentie Coaching?

Essentie Coaching is een diepgaande manier van coachen, met ruimte voor lichtheid en plezier.
Essentie Coaching gaat over bewustwording, het ervaren van een werkelijke verbinding met jezelf, over innerlijke vrijheid en zelfrealisatie. Het helpt je om meer inzicht te krijgen in je huidige situatie, zodat je bewustere keuzes kunt maken en trouw leert zijn aan jezelf.

Dit doen we niet alleen door middel van praten; het gaat vooral over ervaren, doorvoelen en inzien.
Tijdens de sessies Essentie Coaching leer je dus ook om je bewust te worden van je gevoelens en verlangens, met dat wat waar en belangrijk is voor jou, zodat je bewuster kunt handelen en keuzes kunt maken, trouw aan jezelf en afgestemd op je essentie.

Voor extra verdieping kan het soms zinvol zijn om naast coaching een stuk reading en/of healing tussendoor te doen.

En soms kan het fijn zijn om te eindigen met aanraking, om alles wat van binnen is aangeraakt tot rust te brengen. Ik kijk altijd in het moment en in afstemming met jou wat nodig en helpend is.

Thema’s die aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld:

Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.
Sessie 75 min. € 95,00

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.