Consult en Werkwijze

Reading

Reading geeft inzicht in hoe je van binnenuit meer richting en vervulling kunt ervaren in je leven, in lijn met je essentie en je verlangens.

Wat is een Reading?

Reading gaat over samen contact maken met jouw kern, met wie je in wezen bent. Ik kijk samen met jou naar wat de essentie van je huidige proces is, wat daarin blokkeert en wat je nodig hebt om jouw leven vorm te geven in lijn met jouw essentie en jouw verlangens. Zodat je meer richting en vervulling gaat ervaren in je leven. Tijdens een reading ben ik als het ware een tolk/vertaler van dat wat jouw wezen jou te zeggen heeft. In principe kan iedereen zelf contact maken met zijn of haar wezen/ziel, maar de meesten van ons zijn dat verleerd door het belang dat de maatschappij hecht aan ons intellect en aan kennis.

De antwoorden op alle vragen die in jou spelen, liggen altijd in jezelf. En het enige wat ik tijdens een reading doe, is die antwoorden voor jou verwoorden, op een manier waardoor ze in je bewustzijn kunnen komen. Zodat je deze informatie kunt gebruiken om andere keuzes te maken, oude ervaringen bewust een plek te geven, niet langer passende overtuigingen en patronen te doorzien, waardoor je die gemakkelijker los kunt laten uit je systeem

Voordat we beginnen, bespreken wat je graag gelezen wilt hebben, waar je wilt dat ik naar kijk. Na een reading sluit ik af met een healing, zodat datgene wat is aangeraakt tijdens de reading een plek kan krijgen en jouw energie weer in balans kan komen voordat je weer naar huis gaat. Dus:
Dan is een reading vast iets voor jou!
Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Sessie 75 min. € 99,00
Sessie 90 min. € 119,00

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.