Consult en Werkwijze

Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk helpt je om via je lichaam contact te maken met wat je ooit hebt weggestopt aan onverwerkte ervaringen en emoties, aan behoeftes en verlangens, waarna het weer vrijer kan stromen in jou.

Wat is Energetisch Lichaamswerk?

Tijdens Energetisch Lichaamswerk word je fysiek, emotioneel, én energetisch (aan)geraakt en kom je  in contact met de diepere lagen in jezelf.

Energetisch Lichaamswerk nodigt in alle zachtheid uit tot zelfonderzoek en het ervaren van je lijf, door middel van een combinatie van aandachtige aanraking, energetische oefeningen, lichaamsdialoog, visualisatie of healing. Juist door dat wat zich aandient niet op te willen te lossen, niet te willen fiksen, niet weg te wensen, maar er ‘gewoon’ bij aanwezig te zijn met je aandacht, kan het in jou transformeren. Dat is de sleutel tot innerlijke vrijheid!
Want juist als jij datgene wat jou blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, ervaart, laat het jou als vanzelf los.
En dan komt er ruimte voor een diepe ontspanning, voor vertrouwen in jezelf en in het leven, voor contact met je eigen-liefde, authenticiteit, onbevangenheid, lichtheid, wijsheid, kracht.
Dan ontstaat er ruimte voor overgave en vrijheid vanuit contact met jouw Bron.

Indien gewenst kan wombhealing of een borstweefselbehandeling onderdeel of ingang zijn van een sessie Energetisch Lichaamswerk.

Ben jij medisch onverklaarbaar onvruchtbaar verklaard?
Medisch onverklaarbaar is meestal verklaarbaar vanuit emotionele blokkades die het zwanger worden kunnen blokkeren.
Heb jij een diep verlangen om een kindje te krijgen?  Ben je bereid om samen een (holistisch) proces aan te gaan en te onderzoeken wat jou daarin blokkeert en jezelf daarvan te bevrijden?
Maak dan een afspraak voor een fertility coaching!

Sessie 75 min. € 99,00

Een eerste borstweefselbehandeling of wombhealingsessie is altijd in combinatie met een intake. Bij Energetisch Lichaamswerk is die keuze aan jou. Intake incl. 1e behandeling +/- 90 min. € 119,00. Vervolgsessie 75 min. € 99,00
Fertility Coaching vraag over het algemeen om een langere intake. De eerste sessie vraagt meestal om 105 minuten en kost € 139,00. Vervolgsessies in overleg 75 of 90 minuten.

Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.