Consult en Werkwijze

Energetisch Lichaamswerk

Borstenbehandeling

Een Borstenbehandeling activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en leidt tot een liefdevollere verbinding met je borsten.

Wat is een Borstenbehandeling

Een borstenbehandeling is een heel zachte en liefdevolle behandeling van het borstgebied en jouw borstweefsel met als doel  het borstweefsel gezond, zacht en soepel te maken of te houden.

Onze borsten staan symbool voor onze vrouwelijkheid, onze seksualiteit en voor moederschap. Zij zijn ook het verlengstuk van ons hartchakra, van ons vrouwenhart. Daardoor zijn jouw borsten verbonden met liefde en ook met alles wat aan het stromen van die liefde in de weg staat.

Dat betekent dat er ook gevoelens en emoties zijn opgeslagen in je borsten. Die kunnen tijdens een borstebbehandeling naar boven komen. Bijvoorbeeld: ideeën en gevoelens over hoe ze eruit zien (schaamte, preutsheid, ingehoudenheid). Of oude opgedane ervaringen (misbruik of respectloze aanraking) en emoties (woede, weerzin verdriet, machteloosheid, angst) die je nog niet hebt doorvoeld. Al deze gevoelens kunnen ervoor zorgen dat de energie in jouw borsten niet vrij meer stroomt, waardoor bloed en lymfe ook niet meer optimaal stromen. Dit kan leiden tot verhardingen en pijn in je borsten.

Een borstenbehandeling gaat dus niet alleen over een fysieke opschoning, maar ook over een emotionele schoonmaak van jouw borsten en het herstellen van de liefdevolle verbinding met je borsten.

 

Het liefdevol behandelen van je borsten kan dus ook tot meer empowerment en autonomie leiden!

Een borstenbehandeling is heel fijn om te ondergaan als:

Wat je verlangen ook is, je bent van harte welkom!

Ik nodig ik je uit om verder te lezen over mijn manier van werken. Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.

Meer over een Borstweefselbehandeling

Ik werk heel rustig en zacht en ik stem steeds weer opnieuw met jou af tijdens de behandeling en ik luister naar (het weefsel van) jouw borsten. Ik nodig je steeds uit om met je aandacht aanwezig te blijven.

Na afloop van de sessie zullen je borsten meer doorbloed, opgeschoond en daardoor voller en zachter voelen. Omdat er ook een energetische opschoning plaatsvindt, kunnen herinneringen of emoties naar voren komen. Ook kan er (oude) moedheid omhoogkomen, waardoor je vermoeidheid kunt ervaren na een behandeling. Het is fijn als je na een sessie niets meer hoeft te doen en de ruimte hebt om te kunnen zakken in de ontspanning en te zijn met wat er is.

Een borstbehandeling kun je beter uitstellen:
Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Borstweefselbehandeling
Intake incl. 1e behandeling +/- 90 min € 119,00
Vervolgsessie 75 min. € 99,00

Het is belangrijk om te beseffen dat ik behandelaar ben en geen arts en om die reden geen diagnose van je borstweefsel kan en mag geven. Tijdens het behandelen ben ik niet op zoek naar (verdachte) knobbeltjes. Ik richt me op het vrijmaken van jouw borstweefsel. Mocht ik toch een verharding tegenkomen dan zal ik je bij twijfel altijd doorverwijzen naar een medisch professional. Dus als je je zorgen maakt over je borsten, bv omdat je een knobbeltje voelt en het niet vertrouwt, ga dan eerst langs je huisarts. Die kan je doorverwijzen naar een specialist.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.