Consult en Werkwijze

Energetisch Lichaamswerk

Fertility Coaching

Fertility Coaching is in feite niet anders dan het andere lichaamswerk dat ik doe: het is een helende reis in jezelf op alle lagen: lichaam, geest en ziel, die jouw kansen op zwangerschap aanzienlijk kan vergroten.

Verlang jij ernaar om zwanger te worden met fertility coaching?

Dag mooie vrouw. Verlang jij ernaar om zwanger te worden en een gezond kindje in je armen te houden? Maar:

En verlang je ondanks alles nog steeds diep naar een kindje?
Dan kan Body & Mind Fertility Coaching jou ondersteunen om jouw slagingskansen op een succesvolle zwangerschap te vergroten. Óók als je medisch onverklaarbaar onvruchtbaar bent verklaard!

Fertilty Coaching is voor àlle fysiek gezonde vrouwen die niet in de overgang zijn, ongeacht of je nu in een medisch traject zit of niet, of je medisch onverklaarbaar onvruchtbaar bent verklaard of niet. En ongeacht of je al langer bezig bent om te proberen zwanger te worden, of net bent begonnen.

Onverklaarbaar onvruchtbaar nader verklaard.

Eerst iets over term ‘medisch onverklaarbaar onvruchtbaar’.
Vrouwen krijgen deze stempel mee als artsen geen aanwijsbare oorzaak hebben kunnen vaststellen voor mislukte embryo terugplaatsing en zwangerschap.
Mijn ervaring is echter dat medisch onverklaarbaar onvruchtbaar vanuit holistisch oogpunt gezien in veel gevallen wèl te verklaren is! Het zegt het namelijk al: vanuit medisch oogpunt is de mislukte zwangerschap onverklaarbaar. Vanuit medisch oogpunt klopt het wat de artsen zeggen: je bent namelijk gezond en toch ben je tot nu toe nog niet zwanger geworden.

Dat komt doordat de oorzaak in veel gevallen niet medisch is, maar emotioneel. Artsen houden zich vaak alleen bezig met fysieke problemen en niet met jouw emotionele en mentale staat van zijn en kijken niet holistisch. Ze hebben daar over het algemeen ook weinig kaas van gegeten. Ieder z’n vak!

Zwanger worden is echter veel meer dan alleen een fysieke aangelegenheid! Dat verklaart precies waarom IVF, IUI en IXI niet werken als de oorzaak van het niet zwanger worden niet fysiek is. Precies daarom is de kans op zwangerschap na IVF gemiddeld slechts rond de 20-25% per behandeling.

Angsten en andere emoties (wanhoop, verdriet, schuld, schaamte, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens, woede, onmacht, rouw) kunnen echter een hele grote invloed hebben op vruchtbaarheid. En als jij onverklaarbaar onvruchtbaar bent, òf moeilijk zwanger kunt worden, dan zullen alleen gezond eten, of visualisaties, of yogaoefeningen jou waarschijnlijk niet gaan helpen. Je zult dieper in jezelf moeten kijken en bereid zijn om je naar jezelf te openen, om datgene te zien wat jouw fertiliteit blokkeert.

Body en Mind Fertility Coaching kan jou daarbij helpen!

Wat is Fertility Coaching?

Body en Mind Fertility Coaching is een helende reis in jezelf op alle lagen: lichaam, geest en ziel, die jouw kansen op zwangerschap aanzienlijk kan vergroten.

Want of je nu onverklaarbaar onvruchtbaar bent of niet: er zijn drie soorten blokkades die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw niet zwanger wordt:

Drie soorten blokkades die voor problemen kunnen zorgen

Er zijn drie soorten blokkades die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw niet zwanger wordt:

Onbewuste -en dus opgeloste- mentale en emotionele blokkades kunnen een groot probleem vormen om zwanger te worden. Hiermee bedoel ik dat, ook al is jouw lijf fysiek prima in staat om een kindje te verwekken en te laten volgroeien, jij op onbewust niveau onbedoeld dat proces kunt blokkeren.

Doordat je (bewust of onbewust) bepaalde angsten ervaart, zoals bijvoorbeeld: oude traumatische ervaringen die zich hebben vast gezet in je lichaam, of angst om een miskraam te krijgen, angst om jezelf volledig kwijt te raken wanneer je een kindje krijgt, of angst om te bevallen.

Òf het kan zijn dat je het proces van zwanger worden onbewust en onbedoeld blokkeert door een of meerdere belemmerende overtuigingen, zoals bijvoorbeeld: dat het niet voor jou is weggelegd om een kindje te krijgen, of dat je twijfelt of je wel goede moeder zult zijn, omdat de relatie met jouw eigen moeder is verstoord en je daarmee geen goed voorbeeld hebt gehad.

Hoe het werkt en hoe jouw vruchtbaarheid wordt beïnvloed.

Angst en stress veranderen de neurologische paden in ons brein en zorgen voor contractie in ons lichaam. Wij denken zo’n 60.000 gedachtes per dag, waarvan er ongeveer 50.000 negatief zijn. Elke gedachte brengt een chemische reactie in jouw lichaam teweeg. Dat heeft effect op jouw fertiliteit. Negatieve gedachten roepen angst, stress en verkramping op en als iets niet meewerkt om zwanger te worden, dan is het wel een verkrampt lichaam en een verkrampte baarmoeder. Dat betekent niet dat je geen negatieve gedachtes meer mag hebben, of ernaar gaat streven om geen angst te hebben. 

Nee! Wat je leert, is om je gedachtes te doorzien en ze niet meer zo serieus te nemen, waardoor je er geen slachtoffer meer van bent. Je leert je angsten te omarmen, leert erin te ontspannen, in plaats van ze te negeren of je ertegen te verzetten, zodat ze loslaten  uit jouw systeem en kunt ont-krampen. Dit heeft direct invloed op je lichaam.

Door middel van Fertility Coaching kan ik je ondersteunen om jouw blokkades, samen met jou, helder te krijgen en los te laten, waardoor jouw lichaam en geest in een lijn komen met elkaar!

 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan: kans op zwangerschap stijgt met 50%

In Amerika wordt Fertilty Coaching al heel veel toepast. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat vrouwen die een Body & Mind Fertility Traject doen, hun kansen op zwangerschap met 50% vergroten! Dit geldt zowel voor natuurlijk conceptie als voor een IVF-behandeling. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat 55 % van de vrouwen die deelnamen aan het onderzoeksprogramma binnen 6 maanden zwanger werden en dat in totaal 95% van de deelnemende vrouwen zwanger werd binnen 2 jaar!

Wat je leert tijdens een Body & Mind Fertility Traject

Het Body & Mind Fertility Traject is een op jou afgestemd traject waar onder andere de volgende thema’s aanbod (kunnen) komen:
En verder:
Dus wil jij jouw verlangen om zwanger te worden niet opgeven en jouw kans om toch nog zwanger te worden vergroten? Maak dan een afspraak of bel of mail me voor meer info.

Waar je altijd profijt van zult hebben, nog los van een mogelijke zwangerschap

Uiteraard kan ik jou geen garanties bieden. Maar zelfs als blijkt dat jij na een half jaar tot twee jaar na dit traject nog niet zwanger bent, dan heb je jezelf in ieder geval een enorm plezier gedaan door dit proces met jezelf aan te gaan. Omdat er in dit traject sowieso heling plaatsvindt, door het los laten van dat wat jou niet meer dient. Je gaat je vrijer voelen en zult een liefdevollere connectie met je baarmoeder ervaren, meer contact met jouw innerlijke wijsheid en jouw vrouw-zijn. Hierdoor zul je ook meer zelfvertrouwen ervaren. Met de tools die ik je aanreik, kun je meer vrede ervaren met wat er is in jou, of met wat er al dan niet op jouw pad komt.

Dus: gun jezelf deze heling en vergroot tegelijkertijd je kans om zwanger te worden. Maak een afspraak, of bel of mail mij.

Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Een eerste fertiliteitssessie is altijd in combinatie met een intake.
Intake incl. 1e behandeling +/- 105 min. € 139,00
Vervolgsessie 75 min. € 99,00 of 90 min. €119,00

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.