Zwanger Worden
Nijmegen

Wil jij je slagingskans op een succesvolle zwangerschap vergroten en invloed hebben op dit proces?
Vraag dan informatie aan:

Zwanger worden is niet alleen een fysieke aangelegenheid.

“Verlang jij er ten diepste naar om zwanger te worden en een gezond kindje in je armen te houden? Maar wil zwanger worden of zwanger blijven tot nu toe maar niet lukken? Lees dan verder hoe jij jezelf en ik jou daarbij kunt helpen.”

Zwanger worden en Body en Mind Fertility Coaching?

Veel vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden, kiezen ervoor om een of meerdere vruchtbaarheidsmassages te ondergaan. Vruchtbaarheidsmassage is voor vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden of voor vrouwen die op voorhand hun lichaam in een optimale conditie willen brengen.

Vruchtbaarheidsmassage is zowel voor vrouwen die net zijn begonnen met het proces van zwanger worden, als voor vrouwen die al in een medisch traject zitten, zoals bijvoorbeeld een IVF- traject. Vruchtbaarheidsmassage is mooi en helpend, zeker.
Maar met Fertiliteit Coaching kun je veel meer bereiken, omdat Fertiliteit Coaching werkt op àlle lagen: lichaam, geest én ziel!

Vruchtbaarheidsmassage is voor vrouwen die hun lichaam in een optimale conditie willen brengen. Het is slechts één onderdeel van Fertility Coaching.

Vruchtbaarheidsmassage geeft ontspanning in je bekken en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding van je vrouwelijke organen. Het verhoogt de kwaliteit van jouw eicellen en je baarmoederslijmvlies, zodat een bevruchte eicel zich goed kan nestelen. Het brengt jouw zenuwstelsel tot rust en het nodigt je organen uit weer om in hun oorspronkelijke stand te komen liggen. Verder helpt deze massage om jouw hormonen in balans te brengen, je natuurlijke cyclus te reguleren en daarmee jouw vruchtbaarheid te vergroten.

Kort gezegd spreekt deze massage het zelf-genezend vermogen van je lichaam aan en het ontspant. En dat laatste is belangrijk, omdat een gespannen of koude baarmoeder geen aantrekkelijke plek is voor een baby om te zich te nestelen. Dus daarmee ben je al een stap op weg naar zwanger worden.

Maar…zwanger worden is meer dan alleen een fysieke aangelegenheid! Ik nodig ik je uit om hieronder verder te lezen. Of om verder te lezen over mijn manier van werken.
Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.

Drie soorten blokkades die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw niet zwanger wordt

Of je nu de diagnose ‘onverklaarbaar onvruchtbaar’ hebt of niet: er zijn verschillende soorten blokkades die ervoor kunnen zorgen dat een vrouw niet zwanger wordt:
Onbewuste -en dus onopgeloste- mentale en/of emotionele blokkades kunnen een groot probleem vormen om zwanger te worden. Hiermee bedoel ik dat, ook al is jouw lijf fysiek prima in staat om een kindje te verwekken en te laten volgroeien, jij op onbewust niveau dat proces kunt blokkeren.
Bijvoorbeeld doordat je (bewust of onbewust) bepaalde angsten ervaart, zoals bijvoorbeeld: angst om een miskraam te krijgen, of angst dat je jezelf volledig gaat kwijtraken als je een kindje krijgt, of angst om te bevallen. Òf doordat je het proces van zwanger worden onbewust blokkeert door een of meerdere belemmerende overtuigingen, zoals bijvoorbeeld: dat het niet voor jou is weggelegd om een kindje te krijgen, of dat je twijfelt of je wel goede moeder zult zijn, omdat de relatie met jouw eigen moeder is verstoord en je daarmee geen goed voorbeeld hebt gehad. Of dat je gelooft dat er iets mis is met je lichaam.

Hoe jouw vruchtbaarheid door jouw gedachten wordt beïnvloed

Angst en stress veranderen de neurologische paden in ons brein en zorgen voor contractie in ons lichaam. Wij denken zo’n 60.000 gedachtes per dag, waarvan er ongeveer 50.000 negatief zijn. Elke gedachte brengt een chemische reactie in jouw lichaam teweeg. Dat heeft ook effect op jouw fertiliteit! Negatieve gedachten roepen angst, stress en verkramping op en als iets niet helpt om zwanger te worden, dan is het wel een verkrampt lichaam en een verkrampte baarmoeder! Vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden, ervaren vaak behoorlijk wat stress. Die stress is meestal nog hoger als een vrouw in een IVF of IUI-traject zit. Daarom is het in mijn ogen belangrijk om niet (alleen) te kiezen voor vruchtbaarheidsmassage, maar voor Body & Mind Fertility Coaching.

Met Fertility Coaching maak je blokkades helder en leer je ze loslaten

Door middel van Fertility Coaching kan ik je namelijk ondersteunen om jouw blokkades, samen met jou, helder te krijgen en los te leren laten. Body en Mind Fertility Coaching is een helende reis in jezelf op àlle lagen: lichaam, geest en ziel, die jouw kansen op zwangerschap aanzienlijk kan vergroten; meer dan alleen door een vruchtbaarheidsmassage!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kans op zwangerschap stijgt met 52 %

In Amerika wordt Fertilty Coaching al heel veel toepast. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat vrouwen die een Body & Mind Fertility Traject doen, hun kansen op zwangerschap met 52% vergroten! Dit geldt zowel voor natuurlijk conceptie als voor een IVF-behandeling.

Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat 52% van de vrouwen die deelnamen aan het onderzoeksprogramma binnen zes maanden zwanger werden en dat in totaal 95% van de deelnemende vrouwen zwanger werd binnen twee jaar!

Wil je meer weten hoe Body & Mind Fertility Coaching jou kan helpen en wat het je oplevert?
Vraag dan meer informatie aan!