Mijn praktijk

Mijn naam is Laura Stronkhorst en ik ben het gezicht achter deze praktijk. Ik ben 48 jaar en woon met mijn lief in Nijmegen.

Al heel lang word ik gedreven door passie en nieuwsgierigheid naar de essentie van het leven, van mensen en van mijzelf.
Door een fikse burnout rond mijn dertigste ben ik onverwacht op het pad van bewustwording terecht gekomen.
Met een shock besefte ik namelijk dat ik leed aan wat ik destijds ervaarde als een ’emotionele dwarslaesie’; ik besefte me dat in mijn hoofd woonde, omdat ik ooit, heel lang geleden, had besloten dat dat veiliger voor mij was dan voelen. En dat controle veiliger was dan overgave.

Door me steeds verder te openen naar mezelf en stapje voor stapje de controle los te laten, heb ik een hele andere, mooiere, kant van mijzelf en het leven ontdekt. Ben ik zachter, krachtiger, helderder, eerlijker, geworden, verbind ik me makkelijker en dieper met anderen, geniet ik meer van mezelf en het leven, leef ik meer en meer afgestemd op mijn ziel.
En, eerlijk is eerlijk, soms ook even niet. Dan zwem ik tijdelijk weer rondjes op de bodem achter mijn eigen staart aan, tot ik me besef dat ik dit al ken en dat wat ik doe oud is. Dat dat niet meer nodig is. Dan glimlach ik even als een boer met kiespijn om al dat gedoe en zwem ik langzaam weer naar boven naar het licht.

Door alle processen, die nog altijd doorgaan, door alle (liefdes)relaties die ik ben aangegaan, alle cursussen, trainingen, opleidingen die ik heb genoten, is mijn passie ontstaan om anderen te ondersteunen bij hún bewustwordingsproces. Inmiddels heb ik vele anderen, vooral vrouwen, op hun weg naar bewustwording ondersteund om contact te maken met hun hartverlangen, hun emoties, hun kwetsbaarheid, hun zelfwaardering, hun (vrouwen)kracht en hun intuïtie en daarnaar te luisteren, daarnaar te handelen. Waardoor ook zij meer passie, rust, tevredenheid, blijdschap en vertrouwen ervaren.

Verlang jij ook naar een dieper contact met jezelf?
Wil jij je leven voller leven, een leven leiden dat is afgestemd op je ziel?

Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen welke sessies het beste bij jou past!

Scroll to Top