Huisregels

Hieronder treft je informatie en regels in mijn praktijk aan.

Graag op tijd
Omdat mijn praktijkruimte niet beschikt over een aparte wachtruimte, vraag ik je om niet eerder dan op het afgesproken tijdstip te komen. Dit om de privacy en ontspanning van de vorig klant én mijn eigen voorbereiding vóór en rust tussen de behandelingen door te waarborgen. Dit komt uiteraard ook jouw eigen behandeling ten goede.
Kom dus graag op tijd.

Annuleren
Een afspraak annuleren of verzetten kan kosteloos tot 48 uur van te voren.
Indien je op kortere termijn afbelt, dan zal ik de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen. Tenzij ik iemand anders voor jou in de plaats kan plannen. Daar zal ik uiteraard altijd mijn best voor doen. In dat geval breng ik niets in rekening.
Je kunt natuurlijk ook altijd zelf iemand anders voor jou in de plaats laten komen.
Als je twijfelt of je misschien moet afzeggen, bel dan om even te overleggen. Je kunt inspreken op mijn voicemail, maar ik vraag je om niet ’s avonds na 20.00 uur door de week, op zaterdag na 18.00 uur, of op zondag te bellen of te smsen.

1e behandeling
Tijdens de 1e behandeling zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen, zodat ik weet of ik met bepaalde klachten, gevoeligheden of wensen rekening moet houden tijdens de behandeling.

Tijdens de behandeling
Ik geef de behandelingen zoveel mogelijk in stilte, om jou de gelegenheid te geven om meer in contact te komen met je gevoel en om te kunnen ervaren wat er tijdens de massage met je gebeurt. Tijdens de behandeling hou je altijd je ondergoed (slip) aan.

Frequentie behandeling
Je kunt je zo vaak laten masseren als je daaraan behoefte hebt: in Thailand is het heel gewoon om je dagelijks te laten masseren. Ik beveel je aan om eens per 3 á 4 weken een massage te ondergaan om klachten te voorkomen en/of te verminderen. En om te ervaren hoe het écht met je gaat.
Voor schoonheidsbehandelingen is mijn advies eens per 4 à 6 weken.

Betaling
Betaling vindt contant plaats of via de app na afloop van de massage. Vooraf per bank betalen kan natuurlijk ook.
Pinautomaat bij de COOP, schuin aan de overkant.
Reknr. NL09INGB0685671712, t.n.v. L. Stronkhorst

Scroll to Top