Consult en Werkwijze

Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk helpt je om via je lichaam contact te maken met wat je ooit hebt weggestopt aan onverwerkte ervaringen en emoties, aan behoeftes en verlangens, waarna het weer vrijer kan stromen in jou.

Wat is Energetisch Lichaamswerk?

Tijdens Energetisch Lichaamswerk word je fysiek, emotioneel, én energetisch (aan)geraakt, en kom je  in contact komt met de diepere lagen in jezelf.

Energetisch Lichaamswerk nodigt in alle zachtheid uit tot zelfonderzoek en het ervaren van je lijf, door middel van een combinatie van aandachtige aanraking, energetische oefeningen, lichaamsdialoog, visualisatie of healing. Juist door dat wat zich aandient niet op te willen te lossen, niet te willen fiksen, niet weg te wensen, maar er ‘gewoon’ bij aanwezig te zijn met je aandacht, kan het in jou transformeren. Dat is de sleutel tot innerlijke vrijheid!
Want juist als jij datgene wat jou blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, ervaart, laat het jou als vanzelf los.
En dan komt er ruimte voor een diepe ontspanning, voor vertrouwen in jezelf en in het leven, voor contact met je eigen-liefde, authenticiteit, onbevangenheid, lichtheid, wijsheid, kracht.
Dan ontstaat er ruimte voor overgave en vrijheid vanuit contact met jouw Bron.

Indien gewenst kan wombhealing of een borstweefselbehandeling onderdeel of ingang zijn van een sessie Energetisch Lichaamswerk.

Ben jij medisch onverklaarbaar onvruchtbaar verklaard?
Medisch onverklaarbaar is meestal verklaarbaar vanuit emotionele blokkades die het zwanger worden kunnen blokkeren.
Heb jij een diep verlangen om een kindje te krijgen?  Ben je bereid om samen een (holistisch) proces aan te gaan en te onderzoeken wat jou daarin blokkeert en jezelf daarvan te bevrijden?
Maak dan een afspraak voor een fertiliteitssessie!

Wombhealing of Fertiliteitssessie

Een Wombhealingsessie, brengt je diep in contact met je bekken, met je vrouw-zijn, met jouw autonomie en je vrouwenkracht. Dat is helaas wat veel vrouwen ontberen in deze maatschappij, die vooral beroep doet onze mannelijke energie.
Maar dat is niet alleen van nu: de vrouwelijke energie en wijsheid is eeuwenlang collectief ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we (daardoor) ook, bewust of onbewust, pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders, of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee.
Ook in dit leven hebben velen van ons kwetsuren opgelopen, waardoor onze vrouwelijke kracht voor een groot deel niet vrij meer stroomt.

In deze tijd is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol kracht en ook zacht, liefdevol en wijs. Een wombhealingsessie laat, in alle zachtheid, de energie in jouw baarmoeder weer stromen, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer (meer) zullen gaan stromen. En je weer gaat vertrouwen op de wijsheid van je baarmoeder, jij je weer kunt verbinden met je levenslust, je sensualiteit en je creativiteit.

In aangepaste vorm kan deze sessie jou ondersteunen als je een kinderwens hebt; óók als je al in een medisch traject zit. Sterker nog: door dit proces liefdevol aan te gaan met jezelf, verhoog jij jouw kansen op een succesvolle IVF of IUI. Ook als je medisch onverklaarbaar onvruchtbaar bent verklaard. Want medisch onverklaarbaar is veelal prima te verklaren vanuit emotionele of mentale blokkades!

In essentie ben jij het natuurlijk zelf die de healing teweegbrengt. Die kwaliteit heb jij als vrouw van nature! En daar maken we, in welke sessie dan ook, samen contact mee.
Ik faciliteer dit proces en draag zorg voor de veilige bedding waarin alles omhoog kan komen, wat gevoeld of gezien wil worden. Het vraagt van jou dus de bereidheid om het proces aan te gaan met jezelf. Omdat een proces, behalve heel veel liefde van jou (en tijdens de sessies uiteraard ook van mij) ook tijd en ruimte nodig heeft, raad ik je aan om meerdere sessies te nemen.

Borstenbehandeling

Onze borsten staan symbool voor onze vrouwelijkheid, onze seksualiteit en voor moederschap. Zij zijn ook het verlengstuk van ons hartchakra, van ons vrouwenhart. Daardoor zijn jouw borsten verbonden met liefde en ook met alles wat aan het stromen van die liefde in de weg staat.

Dat betekent dat er ook gevoelens en emoties zijn opgeslagen in je borsten. Bijvoorbeeld ideeën en gevoelens over hoe ze eruit zien (schaamte, preutsheid, ingehoudenheid), of oude opgedane ervaringen en emoties (woede, verdriet, machteloosheid, angst) die je nog niet hebt doorvoeld. Al deze gevoelens kunnen ervoor zorgen dat de energie in jouw borsten niet vrij meer stroomt, waardoor bloed en lymfe ook niet meer optimaal stromen. Dit kan leiden tot verhardingen en pijn in je borsten.

Een borstweefselbehandeling gaat dus niet alleen over een fysieke opschoning, maar ook over een emotionele schoonmaak van jouw borsten en het herstellen van de liefdevolle verbinding met je borsten. Het liefdevol behandelen van je borsten kan dus ook tot meer empowerment en autonomie leiden!
Weet je genoeg en wil je graag een afspraak maken, òf heb je een vraag, neem dan contact met me op.
Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Sessie 75 min. € 95,00

Een eerste borstweefselbehandeling of wombhealingsessie is altijd in combinatie met een intake. Bij Energetisch Lichaamswerk is die keuze aan jou.

Intake incl. 1e behandeling +/- 120 min. € 145,00

Vervolgsessie 75 min. € 95,00

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.