Consult en Werkwijze

Energetisch Lichaamswerk

Energetisch Lichaamswerk helpt je om via je lichaam contact te maken met wat je ooit hebt weggestopt aan onverwerkte ervaringen en emoties, aan behoeftes en verlangens, waarna het weer vrijer kan stromen in jou.

Wat is Energetisch Lichaamswerk?

Tijdens Energetisch Lichaamswerk word je fysiek, emotioneel, én energetisch (aan)geraakt en kom je  in contact met de diepere lagen in jezelf.

Energetisch Lichaamswerk nodigt in alle zachtheid uit tot zelfonderzoek en het ervaren van je lijf, door middel van een combinatie van aandachtige aanraking, energetische oefeningen, lichaamsdialoog, visualisatie of healing. Juist door dat wat zich aandient niet op te willen te lossen, niet te willen fiksen, niet weg te wensen, maar er ‘gewoon’ bij aanwezig te zijn met je aandacht, kan het in jou transformeren. Dat is de sleutel tot innerlijke vrijheid!
Want juist als jij datgene wat jou blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, ervaart, laat het jou als vanzelf los.
En dan komt er ruimte voor een diepe ontspanning, voor vertrouwen in jezelf en in het leven, voor contact met je eigen-liefde, authenticiteit, onbevangenheid, lichtheid, wijsheid, kracht.
Dan ontstaat er ruimte voor overgave en vrijheid vanuit contact met jouw Bron.

Indien gewenst kan wombhealing of een borstenbehandeling onderdeel of ingang zijn van een sessie Energetisch Lichaamswerk.

Een sessie lichaamswerk met de nadruk op wombhealing brengt je diep in contact met je bekken, met je vrouw-zijn, met jouw autonomie en je vrouwenkracht. Iets wat helaas nog niet vanzelfsprekend is voor de meeste vrouwen in onze huidige maatschappij, die vooral een beroep doet onze mannelijke energie.

Ook jouw borsten kunnen de ingang vormen van het lichaamwerk. Onze borsten staan symbool voor onze vrouwelijkheid, onze seksualiteit en voor moederschap. Zij zijn ook het verlengstuk van ons hartchakra, van ons vrouwenhart. Daardoor zijn jouw borsten verbonden met liefde en ook met alles wat aan het stromen van die liefde in de weg staat. Dat betekent dat er ook gevoelens en emoties kunnen zijn opgeslagen in je borsten. Bijvoorbeeld ideeën en gevoelens over hoe ze eruit zien, oude ervaringen (bv respectloze aanraking) of emoties die je nog niet hebt doorvoeld.

Sessie 75 min. € 99,00

Een eerste sessie Energetisch Lichaamswerk is altijd in combinatie met een intake.

Intake incl. 1e behandeling +/- 90 min. € 119,00. Vervolgsessie 75 min. € 99,00

Heb je een vraag, neem dan contact met me op.

Wil je meer weten over mijn manier van werken, dan nodig ik je uit om verder te lezen over Consult en Werkwijze.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Nadat je jouw gegevens ingevuld hebt zal dit venster zich sluiten en zul je een email ontvangen net de vraag om je inschrijving te bevestigen. Pas nadat je dit gedaan hebt zul je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen. Onderaan iedere nieuwsbrief die ik verstuur staat vermeldt hoe je de instellingen kunt wijzigen of je kunt uitschrijven.