Mijn visie

Ik geloof in een wereld waarin mensen zich van binnen heel en compleet voelen en leven vanuit een innerlijk gevoel van tevredenheid en van daaruit ook in harmonie met elkaar. Om deze wereld werkelijkheid te laten worden is het in mijn beleving hard nodig dat we met z’n allen de afdaling maken van ons hoofd naar ons hart, dat we gaan inzien dat het denken het voelen mag ondersteunen. In plaats van dat het denken het gevoel en het diepere weten overruled. Dan pas kun je als mens leven vanuit je passie en je essentie.

Deze ommekeer is de wereld op dit moment al aan het maken, zij het nog op kleine schaal.
Een relatief kleine maar steeds groter wordende groep bewust vrouwen is de stap aan het maken om vanuit hun hoofd af te dalen naar hun hart en van daaruit naar hun bekken: de plek waar energetisch onze innerlijke wijsheid, onze sensualiteit, onze creativiteit en innerlijke kracht huist.

Deze vrouwen hebben door een proces van bewustwording geleerd hun pure, rauwe emoties als wegwijzer te gebruiken in plaats van dat ze er slachtoffer van zijn. Deze vrouwen hebben zich los gemaakt van zowel hun éigen pijn en patronen, als die van de generaties vrouwen uit hun vrouwenlijn voor hen.

En voorzichtig aan zie ik steeds meer mannen om me heen die de kracht van hun kwetsbaarheid hebben omarmd en daardoor vrij hun emoties en kwetsbaarheid durven te laten zien en die daardoor veel meer aanwezig zijn in zichzelf en daardoor ook bij een ander.
Mannen die even goed kunnen en durven Zijn, als doelen kunnen nastreven; doelen die nu verbonden zijn met hun hart en hun intuïtie, in plaats van dat ze komen en na gestreefd worden vanuit hun mind, wilskracht of concurrentie.

Scroll to Top