Mijn missie

Vanuit mijn geloof in een wereld waarin mensen zich heel en tevreden voelen en in harmonie leven met elkaar en de aarde die ze bewonen, richt ik me met mijn Praktijk voor Bewustwording op het versterken van het hartbewustzijn, in zowel mannen als vrouwen. Omdat ik geloof dat daarin de sleutel, de toegangspoort ligt.

Het is mijn missie om vrouwen uit te nodigen om vanuit hun hart contact te maken met hun emoties en gevoelens om van daaruit hun vrouwelijkheid voluit te omarmen en te leven: vrij & verbonden, hartstochtelijk & sensueel, zacht & krachtig, liefdevol & puur. Mijn eigen hart loopt warm voor het werken met vrouwen en een aantal van mijn behandelingen zijn dan ook specifiek op vrouwen  gericht.

Omdat er echter pas harmonie in de wereld ontstaat als ook mannen hun hart verkennen en omarmen, zijn ook mannen van harte welkom in mijn praktijk.
Om vanuit hun hart contact te maken met hun emoties en gevoelens, waardoor ze ontdekken dat kwetsbaarheid juist heel krachtig is; dat het bijzonder krachtig en duurzaam is om focus, visie, doelgerichtheid en oplossingsgerichtheid hand in hand te laten gaan met intuïtie, empathie en openheid.
Als die samengaan ontstaat er een zachte doch stevig geaarde mannelijk kracht.

Scroll to Top