Bewustwording

Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf!

Wat is Bewustwording?
De wereld een ommekeer aan het maken, heel voorzichtig. Een relatief kleine maar steeds groter wordende groep bewuste vrouwen en mannen is de stap aan het maken om vanuit hun hoofd af te dalen naar hun hart. Omdat deze mensen voelen dat er meer is dan alleen een wereld van doen, denken, presteren en concurreren. Ze willen zich van binnen weer heel en compleet voelen en een bezield leven leiden vanuit hun passie, in harmonie met elkaar en de aarde die ze bewonen.
Ik geloof in een dergelijke wereld; hij is sterk verbonden met mijn visie.

De veranderingen waar ik hierboven kort over schrijf, beginnen allemaal bij bewustwording.
Daarom is je bewustzijn vergroten zo belangrijk.
Bewustwording gaat over weten wie je in essentie bent, observeren, beseffen en ervaren wat er in je omgaat, wat dat met je doet, hoe je op anderen reageert en van waaruit je dat doet. En ook over je leven bewust vorm geven vanuit je passie en je essentie.

Vanuit mijn geloof in een bewustere en harmonieuzere wereld is het mijn missie om met mijn Praktijk voor Bewustwording bij te dragen aan het versterken van het hartbewustzijn, vooral door het werken met vrouwen, maar ook met mannen. Omdat ik geloof dat daarin de sleutel, de toegangspoort ligt. Bij mannen doe ik dat alleen door middel van readings en (systemische) coaching.

Bij vrouwen werk ik met energetisch lichaamswerk, bewustwordingsmassage, speciale behandelingen zoals wombhealing en borstweefselbehandelingenessentie coaching en reading. Mijn manier van werken is holistisch en mijn aanpak veelzijdig. Voelt je hart zich aangesproken door mijn woorden en wil je jezelf beter leren kennen en afdalen van je hoofd naar je hart, kijk dan welke ingang het beste bij jou past.
Of bel/mail me als je samen wilt kijken welke soort behandeling het beste bij je past.

Mijn Visie

Ik geloof in een wereld waarin mensen zich van binnen heel en compleet voelen en leven vanuit een innerlijk gevoel van tevredenheid en van daaruit ook in harmonie met elkaar. Meer...

Mijn Visie

Vanuit mijn geloof in een wereld waarin mensen zich heel en tevreden voelen en in harmonie leven met elkaar en de aarde die ze bewonen, richt ik me met mijn Praktijk voor Bewustwording. Meer..

Scroll to Top