Wombhealing

Nodigt uit tot diepgaand contact met je vrouw-zijn.

Wombhealing, brengt je diep in contact met je bekken, met je vrouw-zijn, met jouw autonomie en je feminine pouwer, je vrouwenkracht!

“Deep within you, there is this voice waiting to arise,
a hidden voice and long forgotten.
This voice is not outside you in gurus or masters.
It is the Voice of your Womb, of the Sacred Feminine”

(Padma Aon Prakasha)

Behalve bij problemen met vruchtbaarheid of menstruatie/overgang, helpt
deze massage jou om wakker te worden in je bekkengebied, om de pijn die
daar misschien huist, los te laten en jouw kracht, wijsheid,
sensualiteit en creativiteit weer toe te eigenen:

Daarnaast helpt de behandeling jou om je hormonen in balans te brengen, je natuurlijke cyclus te reguleren en om jouw vruchtbaarheid te vergroten.

Wombhealing helpt ook om menstruatieklachten en menstruatiepijn te verminderen en doordat ze de hormonen in balans brengt, kan ze ook ondersteunen bij de (pre)overgangsperiode. Deze behandeling is dus op verschillende manieren inzetbaar, afgestemd op jouw behoefte.

Naast ontspanning in het hele bekkengebied, zorgt deze heerlijke diepgaande en toch zachte en aandachtige behandeling voor een betere doorbloeding van je vrouwelijke organen. Hierdoor verhoogt de kwaliteit van jouw eicellen en je baarmoederslijmvlies, zodat een bevruchte eicel zich goed kan nestelen.
Als vruchtbaarheidsmassage kan ze jou dus goed ondersteunen als je een kinderwens hebt, ook als je al in een medisch traject zit
(bijvoorbeeld IVF). Klik hier voor meer informatie over de fertiliteitsmassage.

Veel voorkomende fysieke klachten die goed te behandelen zijn met de wombhealing of de cyclus-/ vruchtbaarheidsmassage zijn bijvoorbeeld:

Over- of ondermatige bloedingen
Krampen
Pijnklachten
Onregelmatige cyclus
PMS
Endometriose
PCOS
Vervoegde overgang
Hoofdpijn/migraine
Lage rugklachten
Darmproblemen

De behandeling nodigt je organen in het buikgebied uit om terug te komen in hun oorspronkelijk lijn. Ze helpt om spanning uit buik- en bekkengebied los te laten. Dit zorgt weer voor een verbeterde bloed- en lymfedoorstroming, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen, belangrijk voor de opbouw van weefsels en het balanceren van hormoonstromen, weer gemakkelijker hun weg hiernaar toe kunnen vinden.
Verder stimuleert deze behandeling de natuurlijke beweging van de darmen, waardoor aangekoekte darmplak loslaat en kan worden afgevoerd.

“The deepest, most ancient secrets of life lie within the womb of every woman. The womb is the holiest temple in your body, the most energy-filled place in your body, the place from where your inner voice, deepest guidance and clarity, stillness, creative expression and power arise. It is your primordial voice and connector into the web of life, the web of interdependence that connects all living beings to each other.”

Wombhealing is een combinatie van verschillende zachte massagetechnieken, healing, pulsing, accupressuur en rebozo technieken. Deze ondersteunen bij het vrijmaken en loslaten van oude emotionele blokkades en hebben een helende werking op het lichaam, waardoor ze ook ingezet kunnen worden na traumatische ervaringen (bijvoorbeeld seksueel misbruik, heftige bevalling, of nare gynaecologische ervaringen, zoals curretagge,

Intake Wombhealing incl. 1e behandeling +/- 105 min. € 125,00
Vervolgsessie 75 min. € 95,00

Scroll to Top