Reading

Maak contact met je kern en bewandel je eigen weg!

  • Heb je behoeft aan helderheid over een bepaalde vraag, ervaring of thema in je leven?
  • Wil je jezelf eens vanuit een ander perspectief zien dan vanuit je hoofd en leren je handelen mede te baseren op je gevoel, je intuïtie,  je innerlijke weten?
  • Heb je een verlangen of een doel en ervaar je dat er steeds iets tussen komt, waardoor je maar niet verder komt?
  • Wil je meer helderheid over wat je belemmert om meer ruimte te maken voor jezelf, op je werk of in relaties?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig en sta je open voor een nieuwe uitdaging in je leven?

 Dan is een reading misschien wel wat voor jou!

Wat is een reading?

Een reading is een heel bijzondere ervaring. Ook voor mij als reader, ieder keer weer. Het is een heldere communicatie tussen jouw wezen/ziel/hogere zelf en dat van mij.
Tijdens een reading ben ik als het ware een tolk/vertaler van hetgeen jouw wezen jou te zeggen heeft. In principe kan iedereen zelf contact maken met zijn of haar wezen/ziel, maar de meesten van ons zijn dat verleerd door het belang dat de maatschappij hecht aan intellect en aan kennis.

Tijdens een reading lees ik jouw energie. Ik lees die energie in de vorm van beelden, gevoelens en woorden die naar voren komen. Ik vertel hardop wat jouw wezen op dat moment aan mij laat zien. Daarbij kan ik alleen maar lezen wat jij/jouw wezen aan mij wil laten zien. Dus wat jij bewust of onbewust niet wil dat ik zie, kan ik ook niet lezen.

Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf.
De antwoorden op alle vragen die in jou spelen, liggen namelijk in jezelf. En het enige wat ik tijdens een reading doe, is die antwoorden voor jou verwoorden, op een manier waardoor ze in je bewustzijn kunnen komen. Zodat je deze informatie kunt gebruiken om andere keuzes te maken, oude ervaringen bewust een plek te geven, niet langer passende overtuigingen te doorzien, waardoor je die gemakkelijker los kunt laten.

Voordat we beginnen, bespreken wat je graag gelezen wilt hebben, waar je wilt dat ik naar kijk.
Meestal begin ik met een algemene roosreading, een hulpmiddel om jouw energie te lezen, waarna ik verder ga met je vraag of het thema dat je gelezen wilt hebben.

Thema’s voor een reading kunnen bijvoorbeeld zijn:
Werk, relatie, gezondheid, geld, seksualiteit, man/vrouw-zijn of familie.

Na een reading sluit ik af met een  healing, zodat datgene wat is aangeraakt tijdens de reading een plek kan krijgen en jouw energie weer in balans kan komen voordat je weer naar huis gaat.

Sessie 75 min. € 95,00

Scroll to Top