Bewustwordingsmassage & Energetisch Lichaamswerk

Terug naar je bron met lichaamswerk en diepgaande massage.

Zowel tijdens de Bewustwordingsmassage als tijdens Energetisch Lichaamswerk word je fysiek, emotioneel, én energetisch (aan)geraakt, waardoor je in contact komt met de diepere lagen in jezelf; met je onverwerkte ervaringen en emoties, je diepere gevoelens, je behoeftes en je verlangens.

Bewustwordingsmassage 
helpt je door middel van aanraking om meer bewust te worden van je lichaam.
De aanraking is zacht en uitnodigend, waardoor je bewust aanwezig kunt zijn bij wat er is in jou. Je wordt uitgenodigd om te onderzoeken waar het wel en waar het (nog) niet stroomt in jou. Om vervolgens contact te maken met je diepere gevoelslagen en daar bewust bij aanwezig te zijn.
Dat doen we samen en daarover delen we ook af en toe tijdens de sessie.
In plaats van onbewust weg te zakken in ontspanning vraagt deze manier van aanraking van jou om helemaal aanwezig te blijven in het hier en nu.
Het fijne hiervan is, is dat de ontspanning uiteindelijk veel langer doorwerkt!

Energetisch Lichaamswerk nodigt nog meer uit tot zelfonderzoek en het ervaren van je lijf, door middel van een combinatie van aandachtige aanraking (bewustwordingsmassage), energetische oefeningen, lichaamsdialoog, visualisatie of healing. Juist door dat wat zich aandient niet op te willen te lossen, niet te willen fiksen, niet weg te wensen, maar er ‘gewoon’ bij aanwezig te zijn met je aandacht, kan het in jou transformeren.

Dat is een belangrijke sleutel tot innerlijke vrijheid!

Want juist als jij datgene wat jou blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, ervaart, laat het jou als vanzelf los!
En dan komt er ruimte voor een diepe ontspanning, voor vertrouwen in jezelf en in het leven, voor contact met je eigen liefde, authenticiteit, onbevangenheid, lichtheid, wijsheid, kracht.
Dan ontstaat er ruimte voor overgave en vrijheid vanuit contact met jouw Bron.

Soms vloeien Bewustwordingsmassage en Energetisch Lichaamswerk als vanzelf in elkaar over, maar altijd in afstemming met jou.

Sessie 90 min. € 95,00

Scroll to Top