Alle sessies op een rij

Hieronder kun je zien welke sessies ik aanbied die gaan bewustwording en over in je lichaam komen. Over in contact komen met jezelf als wijze, krachtige, gevoelige en sensuele vrouw.
Lichaamsgerichte sessies geef ik alleen aan vrouwen.
Readings geef ik zowel aan vrouwen als mannen.
Dus wees welkom als man voor een reading wanneer jezelf beter wilt leren kennen en wilt afdalen van je hoofd naar je hart.

Wombhealing

Wombhealing brengt je diep in contact met je bekken, je vrouw-zijn, jouw autonomie en vrouwenkracht. Het helpt om je hormonen in balans te brengen, je cyclus te reguleren en je vruchtbaarheid te vergroten.

Borstweefselbehandeling

Draagt bij aan het verbeteren van jouw borstgezondheid door een zachte aanraking van jouw borsten, het herstellen van de liefdevolle verbinding ermee en het opruimen van oude blokkades.

Energetisch Lichaamswerk

Bij Energetisch Lichaamswerk word je zowel fysiek als emotioneel (aan)geraakt, waardoor je contact kunt maken met wat je had weggestopt en het weer in jou kan gaan stromen.

Reading

Een reading geeft inzicht in waar je op dit moment staat in je leven, waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet. Wat je belemmert om het anders te doen en wat nodig is om jouw verlangen waar te maken.

Essentie coaching

Essentie Coaching is een diepgaande manier van coachen, met ruimte voor lichtheid. Het helpt je om inzicht te krijgen in je huidige situatie, zodat je bewuster keuzes kunt maken en trouw leert zijn aan jezelf.

Scroll to Top