Aanpak

Naar aanleiding van je (voice)mail verkennen we alvast per telefoon of per mail wat jouw vraag of behoefte is en of ik iets voor je kan betekenen. En zo ja, met welke soort sessie je wilt dat ik ga insteken: essentie coachingenergetisch lichaamswerk, een opstelling, een readingeen bewustwordingsmassage een wombhealingeen borstweefselbehandeling, of een combinatie van een van deze tools.
Tijdens de eerste afspraak verkennen we samen verder je vraag of je behoefte en op basis van de informatie die omhoog komt, mijn ervaring en mijn intuïtie, stel ik voor hoe we samen verder kunnen gaan.
Ik doe dit uiteraard altijd in afstemming met jou.

Elke behandeling kijken we terug hoe het in de afgelopen periode is gegaan en kijk ik opnieuw in het moment wat nodig is. Kort gezegd ontstaat de uiteindelijke vorm van de behandeling altijd door afstemming op jouw behoefte of vraag, in het moment.
Zo kunnen we er, als het moment daar om vraagt, bijvoorbeeld altijd voor kiezen om het coachingsgesprek halverwege over te laten gaan in lichaamswerk of om af te sluiten met een massage, of om voor extra verdieping van het gesprek het mindniveau te overstijgen en op een korte reading over te gaan of andersom.

Mijn benadering is holistisch en mijn aanpak veelzijdig. Ik kan me gemakkelijk op jouw bewustwording- en ontwikkelingsbehoeftes afstemmen, doordat ik me zonder moeite heen en weer kan bewegen tussen lichaam, geest en ziel en zowel fysiek als energetisch werk.

Na afloop van een sessie ga je naar huis met meer inzicht in je vraag of behoefte, en/of een aantal praktische oefeningen of met energetische oefeningen, om het geleerde handen en voeten te geven in het dagelijkse leven.
Inzichten en oefeningen kunnen zowel fijn als confronterend zijn.

Thema’s die tijdens de sessies aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld:

• Meer rust
• Meer bezieling
• Leven vanuit je hart
• Je emoties accepteren en waarderen
• Trouw zijn aan jezelf
• Meer zelfvertrouwen ervaren
• In je kracht komen
• Man-zijn/vrouw-zijn verkennen en ‘in eigendom nemen’

Scroll to Top