Intuitieve-Massage-Klein-Laura-Stronkhorst
Intuitieve-Massage-Groot-Laura-Stronkhorst
Ontspanningsmassage - Quote - Laura Stronkhorst

Intuïtieve ontspanningsmassage

Ontspannend en helend!

Een intuïtieve ontspanningsmassage is een heel rustgevende massage die je helpt om meer in je lichaam te zijn. Tijdens de massage onderzoeken we samen waar het wel en niet stroomt in jou en nodig ik je uit om contact maken met de diepere gevoelslagen in jezelf; met name met die gebieden waar het (nog) niet stroomt. Zodat je kunt voelen wat er gevoeld wil worden.
De massage is zacht en uitnodigend, zodat je bewust aanwezig kunt zijn bij wat er is in jou. Meer hoef je namelijk eigenlijk niet te doen; want als jij datgene wat je blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, volledig ervaart, dan laat het jou als vanzelf los! En dan komt er ruimte voor (o.a.) een diepe ontspanning, overgave, lichtheid en heling.
Juist door niets op willen te lossen, niets te willen fiksen, het niet weg te wensen, maar het 'gewoon' te omarmen, ontstaat er ruimte voor heling en transformatie.
Door regelmatig, bij voorbeeld eens per maand, een intuïtieve massage te ondergaan, kun je opgehoopte spanningsklachten (fysiek of mentaal) voorkomen of bestaande klachten verminderen of wegnemen.

60 min. € 59,00
90 min. € 79,00
Lees meer over mijBekijk de prijslijstBestel een cadeaubon
Privacy Verklaring
PRIVACY VERKLARING  info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 - 6523DR Nijmegen Lees onze huisregels HUISREGELS