Massage alsgemeen - Quote - Laura Stronkhorst

Intuïtieve massages

Spanning loslaten en zakken van je hoofd naar je hart

Het is best een kunst om jezelf niet te verliezen in je drukke dagelijkse bestaan. Om niet alles te geloven wat je hoofd tegen je roept.
Daarvoor is nodig dat je contact hebt met je lichaam. Intuïtieve massage helpt daarbij.
Het helpt je om je meer te openen naar jezelf. En hoewel intuïtieve massage is niet gericht op het verhelpen van lichamelijke klachten, kan de massage helend werken en verlichting van jouw spanningsklachten geven, doordat je lichaam zachte en liefdevolle aandacht krijgt. Hierdoor kan het zich ontspannen. Je gaat je lichaam weer als een geheel ervaren en meer rust en balans voelen.

Het is belangrijk en fijn om regelmatig tijd te creëren om stil te staan bij jezelf, om contact te maken met je lijf, met hoe het écht met je gaat.
Een keer per maand is een mooie frequentie.
ontspannings-massage

Intuïtieve massage

Een liefdevolle en ontspannende massage, waarbij we samen op onderzoek gaan naar waar het wel en niet stroomt in jouw lijf en wat er gevoeld wil worden. Geeft rust en ruimte.
ontspannings-massage

Zwangerschapsmassage

Een zachte, liefdevolle massage om stil te staan bij alle fysieke en mentale verande-ringen die zich in jou aandienen. Tot in het late stadium van de zwangerschap mogelijk!.


Lees meer over mijBekijk de prijslijst
Privacy Verklaring
PRIVACY VERKLARING  info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 - 6523DR Nijmegen Lees onze huisregels HUISREGELS