Energetisch Lichaamswerk - Klein - Laura Stronkhorst
Energetisch Lichaamswerk groot
Hartsverlangens - Laura Stronkhorst

Energetisch Lichaamswerk

Terug naar je essentie.

Bij Energetisch Lichaamswerk word je zowel fysiek, emotioneel, als energetisch (aan)geraakt, waardoor je in contact komt met de diepere lagen in jezelf; met je onverwerkte ervaringen en emoties, je diepere gevoelens en je zelfveroordelingen, je behoeftes en je verlangens.
Het is een uitnodiging tot ervaren en zelfonderzoek.
En als jij datgene wat je blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, ervaart, dan laat het jou als vanzelf los! En dan komt er ruimte voor een diepe ontspanning, voor vertrouwen in jezelf en in het leven, voor eigenliefde, authenticiteit, onbevangenheid, lichtheid, overgave en vrijheid.

Tijdens de sessies is de aandacht vooral naar binnen gericht en werk ik met aandachtig aanraking (energetische massage), met energetische en visualisatie oefeningen en healing.

Wanneer kan Energetisch Lichaamswerk jou helpen?
Soms zijn er momenten in je leven waarop je je verwart voelt en op zoek bent naar meer inzicht: momenten waarop je het gevoel hebt dat je jezelf ‘bent kwijtgeraakt’, je je niet meer verbonden voelt met je partner, of je niet meer fijn voelt in je sociale contacten, of op je werk.
Of misschien heb je het gevoel dat er iets in je zit dat aangeraakt wil worden of juist eruit wil, een stap die je graag wilt zetten.
Misschien vraagt een lichamelijke klacht wel je aandacht.

Energetisch Lichaamswerk kan als je dat wilt, ook ingezet worden tijdens een coachingstraject.

Sessie 75 - 90 min. € 89,00


Lees meer over mijBekijk de prijslijstBestel een cadeaubon
Privacy Verklaring
PRIVACY VERKLARING  info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 - 6523DR Nijmegen Lees onze huisregels HUISREGELS