Lichaamsgerichte coaching - Quote - Laura Stronkhorst

Essentie Coaching & Energetisch Lichaamswerk

Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf!

Vanaf onze geboorte creëren wij steeds meer lagen om onze kern met als doel bescherming tegen mogelijke pijn en angst. Als we volwassen zijn, zijn we er vroeg of laat aan toe om ons van deze lagen te ontdoen en terug te keren naar die kern, om te worden wie we in essentie zijn:. En om te worden wát we in essentie zijn: heel. Mijn visie is dat die heelheid in iedereen, en dus ook in jou aanwezig is. Maar hij kan door jouw ervaringen bedekt zijn geraakt, waardoor je er misschien geen contact (meer) mee ervaart.

Als je wilt, begeleid ik jou op jouw pad naar bewustwording, naar jezelf, naar je kern. Van verwarring, onrust, moeite, angst en onderwaardering, naar rust, ontspanning, blijheid, acceptatie, tevredenheid en innerlijk leiderschap! Bewustwording gaat over weten wie je in essentie bent, observeren en beseffen wat er in je omgaat, hoe je op anderen reageert en van waaruit je dat doet én over je leven bewust vorm geven. Coaching of  Energetisch Lichaamswerk kan je daarbij helpen.
Coaching - Kleinste - Laura Stronkhorst

Essentie Coaching

Geeft inzicht en creëert ruimte voor persoonlijke groei.

Bewustwordingsmassage - Kleinste- Laura Stronkhorst

Energetisch Lichaamswerk

Terug naar je essentie.


Lees meer over mijBekijk de prijslijst
Privacy Verklaring
PRIVACY VERKLARING  info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 - 6523DR Nijmegen Lees onze huisregels HUISREGELS